HYPPÄÄ MUKAAN MERKITYN MAAILMAAN!

 

Olet siis päättänyt liittyä mukaan Merkittyyn? Lue pelin sivut huolellisesti ennen liittymistäsi, jotta tiedät millaiseen peliin olet liittymässä, ennenkuin lähetät lomakkeesi. Jos mieleesi putkahtaa kysymyksiä, voit myös kysyä niitä esimerkiksi vieraskirjassa tai suoraan ylläpidolta sähköpostitse. Seuraa ohjeita peliin liittymiseksi, täytä liittymislomake ja odota kärsivällisesti että ylläpito luo sinulle tunnuksen pelin sivuille.


 

MIKSI LIITTYISIN MERKITTYYN? KUINKA SE TAPAHTUU?

 

Merkitty on avoin, kasvava ja vastaanottavainen yhteisö täynnä auttavaisia pelaajia ja miellyttävää henkilökuntaa. Tuore peli on vasta lapsenkengissään ja juuri sinä voit olla vaikuttamassa sen tulevaisuuteen juonineen, sääntöineen ja ikonisine hahmoineen. Merkitty on hyvä ympäristö jo pelaamisen aloittaneille pelaajille, jotka tahtovat todella kehittää taitojaan pelaajana ja oppia pelisilmää sekä juonten parissa toimimista sekä jo kokeneemmille pelaajille jotka tahtovat kokea jotain erilaista. Vasta-alkajat ovat myös tervetulleita Merkittyyn, ketään ei jätetä yksin ja kaikkia pyritään auttamaan ja opastamaan eteenpäin pelin maailmassa.

Jos kaikki edellämainittu saa sinut kiinnostumaan liittymisestä, lue sivut huolellisesti läpi ja perehdy pelin maailmaan pinnallisesti. Sen jälkeen palaa täyttämään tämän sivun alaosaan linkitetty liittymislomake omilla tiedoillasi, jotta sinulle voidaan luoda tunnus pelin sivuille. Lomakkeen hyväksyminen vie keskimääriin 1 - 5 päivää, jonka jälkeen saat sähköpostiisi uuden käyttäjätilisi tiedot sekä ohjeet kirjautumiseen. Jos et saa myöntävää vastaussähköpostia viiden päivän sisällä, voit lähettää halutessasi uuden lomakkeen. Tämän jälkeen voit alkaa tutustua pelaajille tarkoitetuihin ohjeisiin pelin sivuilla ja voit alkaa luoda hahmoasi. HUOM! Jos et kirjaudu tilillesi viikkoon sen aktivoimisen jälkeen, poistetaan tunnus pelin sivuilta tyhjien käyttäjien tulvan estämiseksi. Kirjauduttuasi tunnuksellesi ensimmäisen kerran, on sinulla viikko aikaa luoda Merkittyyn hahmo. Saat kirjallisen muistutuksen yksityisviestitse viikon kuluttua, ja ellet ole suoraan yhteydessä ylläpitoon sivun yksityisviestien tai sähköpostin kautta hahmonluontiajan pidentämisestä, poistetaan tunnuksesi Merkityn sivuilta. Olet tervetullut liittymään halutessasi takaisin Merkittyyn.

 

 

 

MERKITYN SUOSITUSIKÄRAJA ON 16+ VUOTTA

 

Merkityssä esiintyy monenlaisia rankkoja teemoja sekä aikuisille suunnattuja elementtejä sen synkkään fantasiaan taipuvien piirteiden vuoksi. Ylläpito ei ole vastuussa pelaajien tuottamasta sisällöstä tai hahmojen toiminnasta, eikä Merkitty suosittele peliin liittymistä perheen nuorimmille tai muutoin erityisherkille pelaajille. Peliyhteisössä kannustetaan pelin maustamista muilla elementeillä kuin shokkiarvolla, mutta alla mainittuja elementtejä voi esiintyä pelin maailmassa siitä huolimatta. Nuoremmat liittyvät omalla vastuullaan tai vanhempien suostumuksella, käyttäjän oma varovaisuus on suositeltua.